Kuřecí katsu

40 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
7 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
92 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa seřízneme tak, aby byla všude stejně tlustá.
  • 2
    Vejce rozšleháme a namočíme v něm kuře, poté ho obalíme ve strouhance. Pečeme 20 minut na 200 °C.
  • 3
    Zbylé ingredience dáme do pánve, přidáme 500 ml vody a přivedeme k varu. Necháme 5 minut vařit.
  • 4
    Omáčku rozdělíme do čtyř talířu, na to položíme kuřecí prsa. Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.