Kuřecí křídla s česnekem a šalotkou

60 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
798 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
53 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
163 mg
Cukr
94 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme kuřecí křídla, která krátce vypereme ve vařící vodě. Křídla necháme okapat a vychladnout. Vychladlá kuřecí křídla potřeme pastou sambal se zázvorem.
  • 2
    Šalotku omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Česnek oloupeme a nasekáme na drobné kousky.
  • 3
    Na rozpáleném oleji v pánvi wok osmažíme šalotku s česnekem. Smažíme jen krátce, dokud se obojí hezky nezbarví. Po osmažení je vyndáme ven z pánve.
  • 4
    Následně budeme smažit kuřecí křídla. Při smažení křídla opatrně obracíme a pečeme tak dlouho, dokud nebudou měkká a dozlatova zbarvená. Můžeme případně podlít troškou vody.
  • 5
    K usmaženým křídlům vrátíme zpět do pánve šalotku s česnekem a lehce promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.