Kuřecí křídla s teriyaki omáčkou
25 min.
Ingredience
- 1kilogramKuřecí křídla
- 2kusyCuketa
- 2kusyBrokolice
- 2kusyZelí čínské
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 100mililitrůOmáčka Teriyaki
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
46 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí křídla dáme do mísy a přelijeme teriyaki omáčkou. Necháme marinovat aspoň 2 hodiny, ideálně však přes noc.
- 2Zeleninu důkladně omyjeme vodou od nečistot. Cuketu si nakrájíme na plátky, brokolici natrháme na růžičky a z čínského zelí odstraníme tvrdý střed.
- 3Gril rozehřejeme na střední teplotu a grilovací desku pomažeme olejem. Kuřecí maso grilujeme cca 5 minut z každé strany, dokud není měkké a zároveň šťavnaté uvnitř. Zároveň grilujeme zeleninu, kterou potřeme zbytkem teriyaki omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.