Kuřecí křídla s teriyaki omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kilogramKuřecí křídla
    • 2kusyCuketa
    • 2kusyBrokolice
    • 2kusyZelí čínské
    • 20mililitrůOlej rostlinný
    • 100mililitrůOmáčka Teriyaki
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
46 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí křídla dáme do mísy a přelijeme teriyaki omáčkou. Necháme marinovat aspoň 2 hodiny, ideálně však přes noc.
  • 2
    Zeleninu důkladně omyjeme vodou od nečistot. Cuketu si nakrájíme na plátky, brokolici natrháme na růžičky a z čínského zelí odstraníme tvrdý střed.
  • 3
    Gril rozehřejeme na střední teplotu a grilovací desku pomažeme olejem. Kuřecí maso grilujeme cca 5 minut z každé strany, dokud není měkké a zároveň šťavnaté uvnitř. Zároveň grilujeme zeleninu, kterou potřeme zbytkem teriyaki omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.