Kuřecí maso dušené se zelím
140 min.
Ingredience
- 500gramůKuřecí prsa
- 1kusCibule
- 1lžíceSolamyl
- 2gramySůl
- 10mililitrůVoda pitná
- 0,25kusZelí hlávkové bílé
- 3lžíceOlej stolní
- 0,5lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa propláchneme pod tekoucí vodou, usušíme je a nakrájíme na tenké nudličky. K nakrájenému masu přimícháme solamyl, cukr, olej, a vodu a směs ochutíme solí. Směs důkladně promícháme a orestujeme v hlubším hrnci. Pak nakrájíme nahrubo zelí a cibuli a přidáme k orestovanému masu a směs dusíme do změknutí. Jako přílohu servírujeme k tomuto pokrmu bezlepkový chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.