Kuřecí maso pečené s tatarskou omáčkou
40 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 3kusyCibule
- 100gramůTatarská omáčka
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 20gramůMáslo
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Dno remosky lehce vymažeme máslem a poklademe oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibulí.
- 2Cibuli mírně osolíme a rozložíme na ni osolené a opepřené kousky kuřecího masa bez kůže. Maso potřeme tatarskou omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
- 3Pokrm pečeme asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.