Kuřecí maso se dvěma dipy

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 2kusyKuřecí prsa
    • 15mililitrůOlej slunečnicový
    • 50gramůOkurka salátová
    • 3kusyRajčata
    • 100gramůOkurky
    • 80gramůArašídová pomazánka
    • 80gramůJogurt bílý
    • 15gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 20gramůPomerančová kůra
    • 20gramůPetržel - nať
    • 30mililitrůProtlak rajčatový
    • 100gramůSýr smetanový tavený 45%
    • 2lžičkyPomerančová šťáva
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
22 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na nudličky a zlehka obalíme v hladké mouce.
  • 2
    Nudličky masa osmažíme na oleji dozlatova, odkládáme na ubrousek.
  • 3
    Rajčatový dip připravíme z najemno nasekaných rajčat, přimícháme smetanový sýr, rajčatový protlak a nasekanou petrželku.
  • 4
    Připravíme arašídový dip. Arašídovou pomazánku, bílý jogurt a pomerančovou kůru důkladně smícháme v misce. Je-li omáčka příliš hustá, zředíme trochou pomerančové šťávy.
  • 5
    Kuřecí maso podáváme s oběma dipy a s kousky syrové zeleniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.