Kuřecí maso se smaženým pórkem

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 15gramůSolamyl - bramborový škrob
    • 160gramůKuřecí stehna
    • 200gramůPórek
    • 20gramůOlej rostlinný
    • 50gramůCibule
    • 2špetkySůl
    • 50mililitrůVoda pitná
    • 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kuřecích stehen stáhneme kůži, vykostíme a maso nakrájíme na tenčí nudličky a osolíme, pórek nakrájíme na kolečka, cibuli nasekáme na drobné kostičky.
  • 2
    V misce smícháme Solamyl s 50 ml vody a s cibulí, promícháme a ve směsi obalíme nudličky z kuřete.
  • 3
    V rendlíku na oleji orestujeme pórek, vyjmeme ho a na tuku osmažíme obalené kuřecí nudličky. Když je maso hotové, přimícháme orestovaný pórek.
  • 4
    Jako přílohu volíme dušenou rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.