Kuřecí maso se smaženým pórkem
40 min.
Ingredience
- 15gramůSolamyl - bramborový škrob
- 160gramůKuřecí stehna
- 200gramůPórek
- 20gramůOlej rostlinný
- 50gramůCibule
- 2špetkySůl
- 50mililitrůVoda pitná
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Z kuřecích stehen stáhneme kůži, vykostíme a maso nakrájíme na tenčí nudličky a osolíme, pórek nakrájíme na kolečka, cibuli nasekáme na drobné kostičky.
- 2V misce smícháme Solamyl s 50 ml vody a s cibulí, promícháme a ve směsi obalíme nudličky z kuřete.
- 3V rendlíku na oleji orestujeme pórek, vyjmeme ho a na tuku osmažíme obalené kuřecí nudličky. Když je maso hotové, přimícháme orestovaný pórek.
- 4Jako přílohu volíme dušenou rýži.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.