Kuřecí maso se sójou, chilli a koriandrem

200 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
81 mg
Cukr
34 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme a namarinujeme kuřecí maso. K tomu použijeme keramickou misku do které vlijeme sójovou omáčku se sníženým obsahem soli, mirin (sladké japonské rýžové víno), sladkou sójovou omáčku, prolisovaný česnek a najemno nasekaný čerstvý koriandr. Do této směsi přidáme kuřecí prsíčka zbavená tučných částí, zakryjeme potravinovou fólií a v ledničce necháme marinovat 2-3 hodiny.
  • 2
    Potom maso vyjmeme, dáme na plech a vložíme pod rozpálený gril na 15-20 minut.
  • 3
    Za občasného podlévání pečeme dokud není maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.