Kuřecí nudličky s tuřínem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
39 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme všechny suroviny. Maso nakrájíme na nudličky, žampiony na plátky a pórek na kolečka. Tuříny oloupeme, rozčtvrtíme. Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky.
  • 2
    Ve wok pánvi rozpálíme olej a dáme za občasného promíchání smažit kuře. Po dvou minutách přidáme houby, ochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti. Dvě minuty smažíme, poté odložíme včetně masa stranou.
  • 3
    Do pánve vložíme tuřín, brambory, vše zalijeme vývarem. Vše zakryjeme pokličkou a necháme pět minut dusit. Po pěti minutách přidáme maso a žampiony, necháme dusit dalších pět minut.
  • 4
    Na závěr zahustíme smetanou, přidáme šťávu z limetky (četně nastrouhané kůry), fazolky, popřípadě dochutíme solí a pepřem. Podusíme další tři minuty a poté můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.