Kuřecí plátek s marsalou
35 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceOlej olivový
- 60mililitrůVíno Marsala
- 4lžíceVývar drůbeží
- 30gramůČesnekové máslo
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
410 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Plátky masa obalíme v mouce a zbytek sklepneme. V pánvi rozpálíme máslo s olejem a maso z obou stran osmažíme.
- 2Přidáme marsalu, přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme
- 35 minut, dokud se kuřecí maso neuvaří. Kuře vyjmeme z pánve a udržujeme teplé.
- 4Přilijeme vývar, přivedeme k varu a vaříme 2 minuty. Potom přimícháme česnekové máslo a okořeníme černým pepřem. Kuřecí prsa zalijeme omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.