Kuřecí plátek s marsalou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
410 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa obalíme v mouce a zbytek sklepneme. V pánvi rozpálíme máslo s olejem a maso z obou stran osmažíme.
  • 2
    Přidáme marsalu, přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme
  • 3
    5 minut, dokud se kuřecí maso neuvaří. Kuře vyjmeme z pánve a udržujeme teplé.
  • 4
    Přilijeme vývar, přivedeme k varu a vaříme 2 minuty. Potom přimícháme česnekové máslo a okořeníme černým pepřem. Kuřecí prsa zalijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.