Kuřecí plátek v jogurtu

18 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
53 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do nízkotučného jogutu zašleháme vejce, ochutíme Podravkou, přidáme prolisovaný česnek a plátky kuřecího masa do této směsi namočíme. Necháme uležet.
  • 2
    V pánvi rozpálíme trochu oleje, a marinované plátky masa na něm pomalu osmažíme z obou stran. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 15. 9. 2015
Kuřecí plátek v jogurtu
Hodnotím velmi kladně jako rychlovku. Podravku používám Naturu, což je jen směs soli, sušené zeleniny a koření. Kdo nemá rád česnek, může ho vynechat. Nakládací směsi bylo hodně, ale měla jsem řidší jogurt, tak možná proto.🙂