Kuřecí plátky s grilovanou zeleninou
25 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 2kusyLilek
- 200gramůKukuřice
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 1lžíceOcet vinný červený
- 1lžíceOmáčka sójová
- 150gramůNudle rýžové
- 6lžicOmáčka Teriyaki
- 30mililitrůOlej rostlinný
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
681 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
19 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
17 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Nudle uvaříme ve vodě na skus, scedíme, necháme okapat a držíme na teple. Maso nakrájíme na plátky. Důkladně maso potřeme ze všech stran omáčkou teryjaki. Poté dáme na pět minut stranou odležet.
- 2Gril rozpálíme na maximální teplotu, lehce potřeme olejem a maso pět minut grilujeme z každé strany. Spolu s masem grilujeme na plátky pokrájený lilek. Na poslední dvě minuty přidáme na gril zelí a kukuřici.
- 3Před podáváním nudle zakápneme sójovou omáčkou a octem. Důkladně promícháme a podáváme spolu s grilovanou zeleninou a masem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.