Kuřecí prsa s broskvemi

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
595 mg
Cukr
227 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsíčka omyjeme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme a na horkém tuku lehce osmahneme. Přidáme 2/3 másla a velmi krátce podusíme.
  • 2
    Na zbylém másle prohřejeme plátky ovoce a zastříkneme vínem.
  • 3
    Podušené maso ozdobíme prohřátým ovocem, podlijeme zbylou šťávou a posypeme sekanými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.