Kuřecí prsíčka po maďarsku
35 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 4kusyKuřecí prsa
- 1kusPaprika zelená
- 200gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 100mililitrůJogurt bílý
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl mořská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omytá kuřecí prsa opečeme na oleji do zlatova, vyjmeme z pánve, ve výpeku osmahneme očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a oloupanou, jemně nasekanou cibuli. Vše podusíme asi 3 minuty, přidáme rajčata, mletou papriku a mírně podlijeme vodou. Uvedeme do varu, vložíme kuřecí prsa a zvolna dusíme pod pokličkou asi 10 minut.
- 2Nakonec do pokrmu vmícháme jogurt, podle chuti osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.