Kuřecí prsíčka po maďarsku

35 min.
Maďarsko

Ingredience

    • 2kusyCibule
    • 4kusyKuřecí prsa
    • 1kusPaprika zelená
    • 200gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 100mililitrůJogurt bílý
    • 1lžíceOlej rostlinný
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 0,5lžičkaSůl mořská
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá kuřecí prsa opečeme na oleji do zlatova, vyjmeme z pánve, ve výpeku osmahneme očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a oloupanou, jemně nasekanou cibuli. Vše podusíme asi 3 minuty, přidáme rajčata, mletou papriku a mírně podlijeme vodou. Uvedeme do varu, vložíme kuřecí prsa a zvolna dusíme pod pokličkou asi 10 minut.
  • 2
    Nakonec do pokrmu vmícháme jogurt, podle chuti osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.