Kuřecí prsní řízky teriyaki

11 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůKuřecí prsa
  • Marináda Teriyaki
    • 110mililitrůOmáčka sójová
    • 2lžíceRajčatová šťáva
    • 1stroužekČesnek
    • 1lžíceOcet vinný červený
    • 1lžíceCukr hroznový (glukóza)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
3 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
39 mg
Cukr
128 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky dáme do porcelánové misky a zalijeme 120 ml marinádou teriyaki. Teriyaki marináda : Hroznový cukr, sojovou omáčku, vinný červený ocet, prolisovaný česnek a rajčatovou šťávu smícháme dohromady. A necháme marinovat asi tak 30 minut.
  • 2
    Rozpálíme si gril a položíme na něj pečící papír.
  • 3
    Řízky vložíme na gril a opékáme dozlatova z každé strany asi 3 minuty, během grilování potíráme marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.