Kuřecí prsní řízky teriyaki
11 min.
Ingredience
- 500gramůKuřecí prsa
- Marináda Teriyaki
- 110mililitrůOmáčka sójová
- 2lžíceRajčatová šťáva
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceOcet vinný červený
- 1lžíceCukr hroznový (glukóza)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
3 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
39 mg
Cukr
128 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí řízky dáme do porcelánové misky a zalijeme 120 ml marinádou teriyaki. Teriyaki marináda : Hroznový cukr, sojovou omáčku, vinný červený ocet, prolisovaný česnek a rajčatovou šťávu smícháme dohromady. A necháme marinovat asi tak 30 minut.
- 2Rozpálíme si gril a položíme na něj pečící papír.
- 3Řízky vložíme na gril a opékáme dozlatova z každé strany asi 3 minuty, během grilování potíráme marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.