Kuřecí ražniči s játry
50 min.
Ingredience
- 300gramůKuřecí prsa
- 150gramůJátra kuřecí
- 100gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 1,5decilitryOlej olivový
- 0,5lžičkaPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
52 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
33 mg
Vápník
9 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso a játra omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Uzenou slaninu nakrájíme na tenké plátky.
- 2Maso, játra a slaninu střídavě napichujeme na špejle a usmažíme je na pánvi v rozpáleném oleji dozlatova. Během smažení maso na špejli otáčíme.
- 3Měkké hotové ražniči osolíme a opepříme podle chuti. Podáváme s chlebem nebo uvařenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
lussinka84
čt 18. 7. 2013
Jídlo vypadá dobře