Kuřecí řízky s bylinkovým máslem
20 min.
Ingredience
- 4kusyKuřecí prsa
- 1lžičkaSůl
- 60gramůMáslo bylinkové
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
19 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
16 mg
Vápník
10 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a rychle opečeme po obou stranách na pánvi na oleji.
- 2Řízky upravíme na nahřáté talíře a poklademe kopečky bylinkového másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 24. 4. 2016
Kuřecí řízky s bylinkovým máslem
Velice rychlá příprava, pokud dělávám steaky, tak už nepoužívám mouku. Ae může se dát, povrch je pak křupavější. Dala jsem jen nepatrně více oleje a soli dle potřeby. Bylinkové máslo je fajn záležitost, měla jsem udělané s medvědím česnekem. Dá se i zmrazit. Je tady několik receptů, např. č.1850.Za mě palec nahoru.🙂