Kuřecí řízky s bylinkovým máslem

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 4kusyKuřecí prsa
    • 1lžičkaSůl
    • 60gramůMáslo bylinkové
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
19 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
16 mg
Vápník
10 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a rychle opečeme po obou stranách na pánvi na oleji.
  • 2
    Řízky upravíme na nahřáté talíře a poklademe kopečky bylinkového másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 24. 4. 2016
Kuřecí řízky s bylinkovým máslem
Velice rychlá příprava, pokud dělávám steaky, tak už nepoužívám mouku. Ae může se dát, povrch je pak křupavější. Dala jsem jen nepatrně více oleje a soli dle potřeby. Bylinkové máslo je fajn záležitost, měla jsem udělané s medvědím česnekem. Dá se i zmrazit. Je tady několik receptů, např. č.1850.Za mě palec nahoru.🙂