Kuřecí řízky s chutney

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 55gramůBrokolice
    • 85mililitrůChutney mangové
    • 2mililitrySolamyl
    • 10mililitrůVoda pitná
    • 5mililitrůOlej rostlinný
    • 0,25kusPaprika červená
    • 0,33kusCeler - nať
    • 0,5kusKuřecí prsa
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
8 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
735 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi na středním ohni smažíme na rozehřátém oleji asi tři minuty kuřecí řízky nakrájené na plátky. Červenou papriku nakrájíme na proužky, růžičky brokolice na plátky a řapíkatý celer na měsíčky. Spolu s chutney je přidáme ke kuřeti na pánev. Vše smícháme a necháme osm minut povařit.
  • 2
    Po změknutí zeleniny vmícháme do pánve solamyl rozpuštěný ve vodě a vaříme ještě minutu do zhoustnutí. Jídlo před servírováním necháme mírně vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.