Kuřecí řízky se žampiony

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
250 mg
Cukr
495 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme, opláchneme pod studenou vodou a okapané nakrájíme na plátky.
  • 2
    Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, z obou stran naklepeme, osolíme a obalíme je v mouce.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, maso na něm z obou stran opečeme doměkka a vyjmeme. Do pánve přisypeme nakrájené źampiony, krátce je osmažíme, přilijeme pivo s vodou a přikryté chvíli dusíme, až změknou. Šťávu potom ještě zjemníme přimícháním másla.
  • 4
    Kuřecí prsa rozdělíme na servírovací talíře, přelijeme šťávou se žampiony a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.