Kuřecí řízky v medové omáčce
25 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 3lžíceMed včelí
- 200mililitrůSmetana čerstvá ke šlehání
- 0,25lžičkaPepř bílý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžíceHořčice Bornier - hrubozrnná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
46 mg
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa nakrájíme na řízky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Řízky z obou stran osmažíme na másle dozlatova. Osmažené řízky vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vmícháme hořčici, med a zarestujeme. Poté zředíme smetanou, dobře rozmícháme a za stálého míchání necháme povařit. Na závěr do omáčky vrátíme řízky a necháme prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.