Kuřecí roláda v srnčím hřbetu

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
25 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
75 mg
Cukr
199 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa naklepeme, mírně osolíme, okořeníme mletou paprikou a grilovacím kořením.
  • 2
    Formu na srnčí hřbet vyložíme pečicím papírem. Na dno urovnáme polovinu připraveného masa. Na maso položíme plátky šunky, sýru, nakrájené papriky a natvrdo vařeného vejce. Vše zalijeme rozkvedlaným vejcem. Dále přidáme plátky salámu a přikryjeme zbylým masem, které na okrajích přimáčkneme, aby se spojilo s masem vespod formy.
  • 3
    Roládu pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 30 minut, potom ji vyklopíme na plech a dopékáme v troubě ještě 15-20 minut.
  • 4
    Před podáváním krájíme roládu na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.