Kuřecí salát s tortillou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
14 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozpálíme olej a osmažíme v něm kuřecí maso, až je skoro hotové. Přimícháme kari pastu a dosmažíme. Poté vyjmeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Maso smícháme s chutney, majonézou a se zakysanou smetanou, přikryjeme fólií a uložíme do chladničky.
  • 3
    Tortilly připravíme podle návodu a potom smícháme roketu s dresinkem a nasekanými kešu ořechy.
  • 4
    Pokrm podáváme tak, že na každý talíř položíme nejdříve jednu tortillu, na ni rozdělíme část kuřecího salátu, přikryjeme další tortillou, přidáme další díl kuřecího salátu a pokrm servírujeme ozdobený připravenou roketou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.