Kuřecí salát s tortillou
45 min.
Ingredience
- 500gramůKuřecí prsa
- 30gramůKari pasta
- 40gramůChutney mangové
- 100gramůMajonéza
- 100gramůZakysaná smetana
- 16kusůTortilla
- 50gramůKešu oříšky pražené
- 50gramůSalátový dressing-balsamico
- 150gramůRoketa
- 25mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
14 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ve woku rozpálíme olej a osmažíme v něm kuřecí maso, až je skoro hotové. Přimícháme kari pastu a dosmažíme. Poté vyjmeme a necháme vychladnout.
- 2Maso smícháme s chutney, majonézou a se zakysanou smetanou, přikryjeme fólií a uložíme do chladničky.
- 3Tortilly připravíme podle návodu a potom smícháme roketu s dresinkem a nasekanými kešu ořechy.
- 4Pokrm podáváme tak, že na každý talíř položíme nejdříve jednu tortillu, na ni rozdělíme část kuřecího salátu, přikryjeme další tortillou, přidáme další díl kuřecího salátu a pokrm servírujeme ozdobený připravenou roketou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.