Kuřecí salát se šlehačkou
20 min.
Ingredience
- 500gramůKuřecí maso vařené
- 100gramůKřen
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1kusMrkev kořen
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaNakládaný zelený pepř
- 1baleníZtužovač šlehačky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Vápník
68 mg
Postup přípravy
- 1Vařené (nebo pečené) kuřecí maso nakrájíme na kousky a vsypeme do mísy. Přidáme hořčici, očištěnou, nahrubo nastrouhanou mrkev, sůl a nadrcený zelený pepř. Vše promícháme.
- 2Nakonec do směsi přidáme smetanu ušlehanou se ztužovačem a vmícháme nastrouhaný křen.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.