Kuřecí salát v jablkách

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 250gramůKuřecí maso vařené
    • 200gramůJogurt bílý
    • 2lžíceMajonéza
    • 1špetkaSůl
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 3kusyJablka
    • 0,5kusOkurka salátová
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka shora seřízneme, vydlabeme a ihned zakapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Vařené kuřecí maso a omytou okurku nadrobno nakrájíme a smícháme s jogurtem a majonézou. Podle chuti osolíme.
  • 3
    Připraveným salátem naplníme jablka. Před podáváním necháme několik hodin odležet v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.