Kuřecí se zelím a kapustou
45 min.
Ingredience
- 1kusZelí čínské
- 2lžíceKari pasta
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 20mililitrůOcet rýžový
- 2lžíceChilli omáčka
- 2kusyŠalotka
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 2stroužkyČesnek
- 600gramůKuřecí prsa
- 0,5kusKapusta hlávková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
16 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso několikrát nařízneme a vytřeme kari pastou, do druhého dne necháme marinovat.
- 2Na wok pánvi maso smažíme šest minut, jednou či dvakrát je obrátíme, vyndáme a udržujeme teplé.
- 3Na vytřenou wok pánev na 20 ml oleje přidáme nasekané zelí a kapustu. Poté, co ovadnou, vmícháme olej, nasekané šarlotky a dva prolisované stroužky česneku.
- 4Vše nakonec ochutíme octem, chilli omáčkou a sójovou omáčkou.
- 5Maso nakrájíme a podáváme se zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.