Kuřecí se zelím a kapustou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
16 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso několikrát nařízneme a vytřeme kari pastou, do druhého dne necháme marinovat.
  • 2
    Na wok pánvi maso smažíme šest minut, jednou či dvakrát je obrátíme, vyndáme a udržujeme teplé.
  • 3
    Na vytřenou wok pánev na 20 ml oleje přidáme nasekané zelí a kapustu. Poté, co ovadnou, vmícháme olej, nasekané šarlotky a dva prolisované stroužky česneku.
  • 4
    Vše nakonec ochutíme octem, chilli omáčkou a sójovou omáčkou.
  • 5
    Maso nakrájíme a podáváme se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.