Kuřecí stehna s bylinkovou kůrkou
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyKuřecí stehna
- 2kusySardelové řezy
- 2lžíceHořčice Dijonská
- 1špetkaPepř bílý
- 1špetkaTymián sušený
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
535 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí stehna omyjeme a osušíme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, sardelové řezy omyjeme a pokrájíme na kousky. Cibuli, sardelové řezy, hořčici, špetku pepře a olej rozmixujeme. Přidáme rozkrájenou pažitku, špetku tymiánu, zamícháme a marinádou potřeme kuřecí stehna po všech stranách. Necháme asi 3 hodiny odležet.
- 2Připravená stehna pečeme na pánvi asi 12 minut po každé straně.
- 3Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.