Kuřecí teriyaki s pomerančem
25 min.
Ingredience
- 1kusPomeranče
- 1hrstŘeřicha
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžíceSherry brandy
- 2lžíceSójová omáčka
- 1lžíceHořčice
- 450gramůKuřecí prsa
- 1,5lžíceVíno rýžové čínské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
3 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Do marinády, kterou připravíme smícháním všech přísad dáme kuřecí prsa nakrájená na dlouhé tenké plátky. Necháme marinovat asi patnáct minut. Dáme osmahnout asi na pět minut na pánev-dokud maso nezměkne.
- 2Na talíři ozdobíme plátky pomeranče.
- 3Podáváme s hořčicí a řeřichou nebo s vařenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.