Kuřecí vývar s vejci a citronem

22 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vařícího kuřecího vývaru vsypeme propláchnutou rýži a povaříme 10 minut.
  • 2
    Žloutky ušleháme se lžící vody do pěny. Z citronů vymačkáme šťávu a vmícháme ke žloutkům. Nakonec přišleháme trochu horkého vývaru a směs za stálého míchání přiléváme zpět do vývaru.
  • 3
    Polévku jen prohřejeme asi 2 minuty - nesmí se vařit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.