Kuskus po česku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuskus uvaříme dle návodu. (Místo vody můžeme pro zvýraznění chuti použít slepičí bujón.)
  • 2
    Na oleji si orestujeme cibuli nakrájenou nadrobno a papriky nakrájené na proužky.
  • 3
    Hlívu nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji s máslem, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 4
    Poté smícháme zeleninový základ, hlívu, přidáme adžiku a kuskus, promícháme, dochutíme solí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.