Kvasnicová pomazánka

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
68 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.
  • 2
    Droždí rozdrobíme na menší kousky.
  • 3
    Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zpěníme. Přidáváme nadrobené kvasnice a necháme je rozpustit.
  • 4
    Vmícháme vejce a pomazánku osolíme a opepříme.
  • 5
    Vše promícháme a vyndáme z pánvičky, aby nebyla pomazánka moc suchá.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.