Kvasnicová pomazánka
20 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 4kostkyDroždí
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
68 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
445 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibule oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.
- 2Droždí rozdrobíme na menší kousky.
- 3Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zpěníme. Přidáváme nadrobené kvasnice a necháme je rozpustit.
- 4Vmícháme vejce a pomazánku osolíme a opepříme.
- 5Vše promícháme a vyndáme z pánvičky, aby nebyla pomazánka moc suchá.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.