Květák v tempuře

30 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
980 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
99 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák rozebereme na růžičky a povaříme ho dvě minuty. Slijeme ho.
  • 2
    V míse smícháme mouku a sůl. Přidáme žloutky a 175 ml ledové vody a dvě lžíce oleje. Vymícháme hladké těsto.
  • 3
    Bílky vyšleháme do tuha a vmícháme do těstíčka.
  • 4
    Květák obalujeme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Osušíme na papírové utěrce. Podáváme s majonézou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.