Květáková polévka s hovězím masem

140 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
12 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme hovězí vývar.
  • 2
    Půl hodiny před koncem varu přidáme bobkový list, sůl, pepř a jednu celou oloupanou cibuli.
  • 3
    Poté vývar přecedíme, cibuli a koření odstraníme a maso nakrájíme.
  • 4
    Květák rozebereme, druhou cibuli nakrájíme, mrkev oloupeme a nastrouháme.
  • 5
    Obojí opečeme na másle.
  • 6
    Procezený osolený vývar uvedeme do varu, vložíme květák a vaříme doměkka.
  • 7
    Přidáme opečenou cibuli, mrkev a maso a vše povaříme.
  • 8
    Posypeme koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.