Květákové lívanečky se sýrem a uzeným masem

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
27 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý květák vložíme do osolené vařící vody a uvaříme doměkka. Po okapání nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Vejce, mouku, mléko (nebo bílé víno), olej a sůl rozšleháme na hladké těstíčko. Vmícháme nastrouhaný sýr, nadrobno nakrájené uzené maso a květák. Ze vzniklé hmoty tvarujeme na pánvi na rozehřátém tuku lívanečky a smažíme je dozlatova.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.