Květákový salát
25 min.
Ingredience
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusKvěták
- 1špetkaPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
64 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Květák omyjeme, rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Scedíme a necháme odkapat.
- 2Růžičky vložíme do mísy a zalijeme vývarem z květáku, do kterého jsme přidali bílý pepř a jemně nasekanou petrželovou nať. Necháme dobře odležet.
- 3Před podáváním můžeme pokrm ještě okořenit podle potřeby.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.