Květákový salát s jogurtem
20 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1kusMrkev kořen
- 40gramůMajolka
- 1kusKvěták
- 0,25kusCitrony
- 200gramůJogurt bílý
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
12 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Syrový květák (nebo jen krátce ovařený) nasekáme nadrobno.
- 2Přidáme jemně nakrájenou cibuli, vařenou mrkev nakrájenou na kostky a vařená rozkrájená vejce.
- 3Jogurt smícháme s majolkou, ochutíme solí, cukrem, citronovou šťávou a nalijeme na salát. Jemně promícháme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.