Květákový salát s mrkví a jogurtem
40 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 200gramůJogurt bílý
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 3kusyMrkev kořen
- 1kusSalát hlávkový
- 1kusKvěták
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Očištěný květák a mrkev uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme vychladnout.
- 2Potom zeleninu nasekáme a upravíme na omyté listy hlávkového salátu. Přelijeme jogurtem rozmíchaným s olejem a solí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.