Kyjevské roštěnky se smetanou

80 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
49 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí roštěnou omyjeme a nakrájíme na plátky. Maso naklepeme, osolíme a položíme na něj nudličky salámu, okurek a půlky osoleného, natvrdo uvařeného vejce.
  • 2
    Zabalíme do závitku, spojíme jehlou a opečeme. Potom dusíme doměkka na osmažené cibuli a během dušení podléváme vývarem.
  • 3
    Závitky vyjmeme, vytáhneme jehlu, šťávu zahustíme moukou, přilijeme smetanu, povaříme a procedíme.
  • 4
    Na talíři polijeme závitek omáčkou a rozpálenou slaninou s paprikou. Podáváme s týží nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.