Kynuté bedňáčky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
12 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme těsto z cukru, droždí, mléka, mouky, vejce a soli a necháme v teple vykynout.
  • 2
    Tvoříme menší koláčky, plníme je tvarohovou náplní.
  • 3
    Na plech vyložený pečícím papírem dáváme koláčky, které pomažeme rozšlehaným vejcem a posypeme drobenkou.
  • 4
    Dáme péct do středně vyhřáté trouby asi na 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.