Kynuté bedňáčky
50 min.
Ingredience
- 300gramůMouka polohrubá
- 20gramůDroždí
- 35gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 40gramůCukr krupice
- 250gramůNáplň tvarohová
- 1hrnekMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
12 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Zaděláme těsto z cukru, droždí, mléka, mouky, vejce a soli a necháme v teple vykynout.
- 2Tvoříme menší koláčky, plníme je tvarohovou náplní.
- 3Na plech vyložený pečícím papírem dáváme koláčky, které pomažeme rozšlehaným vejcem a posypeme drobenkou.
- 4Dáme péct do středně vyhřáté trouby asi na 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.