Kynuté knedlíky

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
6 g
Sacharidy
124 g
Vláknina
9 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme kvásek z droždí, mouky, mléka, soli a cukru a když vzejde přidáme ho do prosáté hladké mouky se lžičkou soli a žloutekm.
  • 2
    Vlažným mlékem zaděláme těsto a necháme kynout.
  • 3
    Rozválíme těsto, vykrájíme čtverečky, které naplníme strouhanými jablky, přidáme cukr se skořicí, uzavřeme a necháme 10 minut dokynout.
  • 4
    Vaříme 10 minut ve slané vodě, vyjmeme a pocukrujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.