Kysané zelí jablečné

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tuku osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky a cibuli nakrájenou na nudličky.
  • 2
    Kysané zelí překrájíme, přidáme ke slanině s cibulí, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.
  • 3
    Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, mírně pocukrujeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k zelí. Dusíme doměkka.
  • 4
    Nakonec zelí podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.