Kysané zelí s mangem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
5 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné šalotky na jemno nakrájíme, jablka rozpůlíme a odstraníme jádřinec.
  • 2
    Kysané zelí pomačkáme vidličkou, do šťávy vmícháme med, olej, jablka, osolíme a opepříme. Do zelí přidáme nakrájenou šalotku a zalijeme připraveným dresinkem.
  • 3
    Oloupané mango rozkrájíme na kostičky a spolu s omytým salátem upravíme na talíř. Přidáme zelí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.