Kysané zelí se slaninou dušené

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí podle potřeby nakrájíme a dáme do kastrolu. Podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí doměkka.
  • 2
    V jiném kastrolu krátce osmahneme slaninu nakrájenou na malé kostičky spolu s cibulí, přidáme zelí i se zbytkem vývaru, osolíme a okmínujeme. Vše zamícháme a znovu krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 3. 11. 2015
Kysané zelí se slaninou dušené
Cibulka a i slaninka vám budou krásně v kuchyni vonět. Vyzkoušejte tento recept a budete velice spokojeni.