Kysané zelí se slaninou dušené
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 500gramůZelí kysané
- 120gramůSlanina vepřová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Zelí podle potřeby nakrájíme a dáme do kastrolu. Podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí doměkka.
- 2V jiném kastrolu krátce osmahneme slaninu nakrájenou na malé kostičky spolu s cibulí, přidáme zelí i se zbytkem vývaru, osolíme a okmínujeme. Vše zamícháme a znovu krátce podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 3. 11. 2015
Kysané zelí se slaninou dušené
Cibulka a i slaninka vám budou krásně v kuchyni vonět. Vyzkoušejte tento recept a budete velice spokojeni.