Kyselica z Korytné

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
18 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby namočíme do vody, zelí slijeme (nálev odložíme) a překrájíme. Fazole namočíme do vody a posléze uvaříme doměkka.
  • 2
    Václavky ve vodě, v níž jsme je namočili, uvaříme doměkka.
  • 3
    Zelí zalijeme nálevem, případně přidáme vodu, přidáme bobkový list, sůl a udusíme do měkka.
  • 4
    Na másle usmažíme jíšku, rozředíme vodou.
  • 5
    Do zelí vmícháme uvařené fazole, houby, zašleháme jíšku a vlijeme smetanu. Vše prohřejeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.