La ribollita

110 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
946 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
19 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej necháme rozpálit ve velkém hrnci, osmažíme na něm pokrájenou cibuli, mrkev, celer a česnek. Necháme chvíli smažit. Přidáme cuketu pokrájenou na menší kousky a necháme povařit cca 5 minut.
  • 2
    Přisypeme fazole, povaříme 5 minut a přidáme pokrájená rajčata.
  • 3
    Poté vložíme pokrájenou kapustu a necháme lehce zavadnout.
  • 4
    V této fázi k zelenině přilijeme víno a vývar a necháme 40 minut vařit. Chléb zbavíme kůrek a pokrájíme na kostičky cca 2,5 cm. (Chléb by neměl být čerstvý.) Přidáme k zelenině, zamícháme a pokrm odstavený z plotny necháme 30 minut odstát.
  • 5
    Servírujeme teplé, nikoliv horké, zakapané olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.