Labutě s krémem

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 0,25litrVoda pitná
    • 1špetkaSůl
    • 1lžíceTuk
    • 90gramůTuk Hera jedlý
    • 4kusyVejce slepičí
    • 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 140gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
50 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku vysypeme do vroucí vody a za stálého míchání propaříme. Přidáme vejce a vymícháme.
  • 2
    Cukrářským sáčkem stříkáme na plech oválky a pečeme je ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Po vychladnutí na spodní díl nastříkáme šlehačku, druhý díl rozkrojíme na křidélka a dopředu vpíchneme opatrně labutí hlavičku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.