Labužnické řízky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
814 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
58 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, nařízneme na okrajích a tence naklepeme. Každý plátek potřeme máslem utřeným se sardelovou pastou, na něj položíme plátek šunky a celé obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
  • 2
    Do rozpáleného sádla vložíme řízky tou stranou, kde je šunka a usmažíme dočervena, řízky obrátíme a usmažíme i z druhé strany. Hotové potřeme rozpáleným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.