Lahodné hranolky z bílého celeru

35 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
18 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu si předehřejeme na 180°C. Bílý celer, nejlépe hned v podzimní sklizni, omyjeme, oloupeme a bílou dužinu rozkrájíme na plátky silné 1 cm. Poté z plátků nakrájíme hranolky, dáme je do mísy, ochutíme je solí, bílým pepřem a rozložíme je na plech s pečícím papírem. Z čerstvého tymiánu otrháme drobné lístky, kterými hranolky posypeme.
  • 2
    Plech s hranolkami vložíme do středu předehřáté trouby a pečeme je přibližně 20-25 minut dozlatova. Během pečení hranolky obrátíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.