Lahůdková paštika ze zvěřiny

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2375 kcal
Bílkoviny
217 g
Tuky
135 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvě třetiny masa upečeme na másle.
  • 2
    Necháme vychladnout a umeleme se zbytkem syrového masa, játry, slaninou, houskou namočenou do mléka a vymačkanou.
  • 3
    Jemně umletou směs smícháme se žloutky, žampiónem pokrájeným na drobno vínem nebo rumem, solí a dle chuti paštikovým kořením.
  • 4
    Formu vyložíme tenkými plátky slaniny, naplníme směsí zakryjeme slaninou, přiklopíme a vaříme v troubě ve vodní lázni asi 2 hodiny.
  • 5
    Necháme vychladnout a nakrájíme.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.