Langoše z mikyšky
30 min.
Ingredience
- 2hrnkyMouka polohrubá
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceKečup
- 400mililitrůMléko kefírové
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžičkaSoda jedlá
- 5lžicOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
17 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Vápník
336 mg
Postup přípravy
- 1Mikyšku vlijeme do mísy, přidáme 2 kelímky polohrubé mouky, sůl a sodu. Vypracujeme těsto, které necháme odležet.
- 2Těsto rozdělíme na 12 kusů, které rozválíme na placky.
- 3Smažíme z obou stran dozlatova.
- 4Poté potřeme kečupem a posypeme sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.