Langoše z mikyšky

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2hrnkyMouka polohrubá
    • 1lžičkaSůl
    • 3lžíceKečup
    • 400mililitrůMléko kefírové
    • 100gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 1lžičkaSoda jedlá
    • 5lžicOlej stolní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
17 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Vápník
336 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mikyšku vlijeme do mísy, přidáme 2 kelímky polohrubé mouky, sůl a sodu. Vypracujeme těsto, které necháme odležet.
  • 2
    Těsto rozdělíme na 12 kusů, které rozválíme na placky.
  • 3
    Smažíme z obou stran dozlatova.
  • 4
    Poté potřeme kečupem a posypeme sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.