Langusta

24 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
30 g
Vápník
4 g
Železo
24 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větším hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vložíme langustu, hlavou dolů, necháme ji přejít varem a pak ještě 3 minuty vaříme. Vyjmeme a rozpůlíme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej a 3 minuty na něm langustu opékáme, nejdříve z masité strany, pak stejnou dobu po straně s krunýřem. Nakonec přidáme máslo.
  • 3
    Hotovou langustu upravíme na talíř nebo mísu a ihned podáváme.
  • 4
    Jako přílohu volíme bramborový salát s koprem a okurkou nebo remuládu s malými brambůrky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.